impressum

 

A weboldal üzemeltetője és tartalmi szerkesztője:

Pénzügyi Forrás Központ Kft.
Lónyay utca 52. I. em. 11
Budapest 1093
Hungary

Tel: +36-1-
E-mail: info@pfkkft.hu

Tárhelyszolgáltató/Szerverüzemeltetés, design és fejlesztés:
Név: Rencal Kft.
Székhely: 1118 Budapest, Dayka tér 4. (nem ügyfélszolgálati iroda)
Weboldal: www.rencal.hu
E-mail: info @ rencal.hu

JOGI NYILATKOZAT

A Pénzügyi Forrás Központ Kft. a jelen weboldal tulajdonosa és üzemeltetője.
A weboldal tartalma (cikkek, kapcsolódó képgalériák, a cikkek illusztrációi és bármilyen más média) teljes körű szerzői jogvédelem alá esik. A weboldalon közzétett üzemeltetői tartalmak részben vagy teljes terjedelemben történő másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos írásbeli engedélyével lehetséges.

Felhasználási feltételek és adatvédelmi irányelvek

A weboldal használatának megkezdésével valamennyi felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket és szabályokat. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg oldalainkat!

Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy jelen felhasználási feltételeket és adatvédelmi irányelveket bármikor egyoldalúan módosítsa. Amennyiben a felhasználási és adatvédelmi feltételeit az üzemeltető a jövőben módosítja, a változásokat a weboldalon megfelelően közzéteszi és a módosításra a felhasználók figyelmét felhívja.

A pfkkft.hu mindig pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. A feltüntetett információk nem tekinthetőek közvetlen ajánlatnak.

1. Felhasználási feltételek

A szolgáltatás használatával elfogadja az alábbiakat: (a) a weboldal használatához személyes adatok megadása nem szükséges; (b) amennyiben regisztrálja magát, meg kell adnia egy érvényes e-mail címet, valamint a regisztrációs folyamat során kért személyes adatokat; (c) a jelszó titokban tartásáért Ön felel; (d) a honlap üzemeltetőjét haladéktalanul értesíti a felhasználói azonosítóval történő minden jogosulatlan használatról.

2. Kapcsolódó honlapok

Az üzemeltető weboldala tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. linkek vagy hivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok esetenként harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak. A kapcsolódó honlapokhoz az üzemeltető weboldala csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért.

3. Adatvédelem

Az üzemeltető tiszteletben tartja weblapja látogatóinak személyhez fűződő jogait; a rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen adatkezelési nyilatkozatnak megfelelően kezeli.

Az üzemeltető csak olyan személyes adatokat rögzít, melyeket a felhasználó önkéntesen ad meg. A felhasználó személyes adatainak kezelése a regisztráció törlésével szűnik meg.

4. Jogkövetkezmények

A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén az üzemeltető haladéktalanul megteszi a szükséges jogi lépéseket.